Fynda begagnade dubbdäck hos oss

Du kan spara ganska mycket pengar på att välja begagnade dubbdäck istället för att köpa nya dubbdäck. Många som kör odubbat på vintern väljer att ha en uppsättning begagnade dubbdäck hemma, ifall det skulle bli riktigt dåligt väglag. Så länge du byter dem i tid kan begagnade dubbdäck vara ett alternativ även för dig som kör med dem hela vintern.

Välj rätt däck för din bil

Vi har ett stort urval av begagnade dubbdäck i olika prisklasser. Vi har modeller från de ledande tillverkarna av däck som fått mycket höga betyg i oberoende tester. Hos oss kan du också hitta begagnade dubbdäck med kvalitéer som just du sätter värde på.

Kör säkert på begagnade dubbdäck

Om du ska köpa begagnade dubbdäck är det viktigt att de inte förlorat för många av sina dubbar och att de har tillräckligt mönsterdjup. Vinterdäcken bör heller inte vara ojämnt slitna. Ytterligare en sak att tänka på är att gummit förändras med åren, även om du inte kör med däcken. Äldre däck som inte använts kan alltså vara sämre än nya däck som använts mycket. Vi på Holmgrens Bil säljer begagnade dubbdäck som vi själva kontrollerat och kan gå i god för. Hos oss får du garanti på ditt köp!

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Boka tid för att byta däck
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig!

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong däckhotell inkl. hjulskifte*

Köpa vinterdäck

 

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade och nya däck samt original däck till BMW, Ford, Hyundai, MG, MINI och Nissan. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och köpa vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller köpa friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta hjul

Gäller både vid köp av nya och begagnade hjul.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
Begagnade Dubbdäck 2023
3.235.147.50