Fynda begagnade dubbdäck hos oss

Du kan spara ganska mycket pengar på att välja begagnade dubbdäck istället för att köpa nya. Många som kör odubbat på vintern väljer att ha en uppsättning begagnade dubbdäck hemma, ifall det skulle bli riktigt dåligt väglag. Så länge du byter dem i tid kan begagnade dubbdäck vara ett alternativ även för dig som kör med dem hela vintern.

Välj rätt däck för din bil

Vi har ett stort urval av begagnade dubbdäck i olika prisklasser. Vi har modeller från de ledande tillverkarna av däck som fått mycket höga betyg i oberoende tester. Hos oss kan du också hitta begagnade dubbdäck med kvalitéer som just du sätter värde på.

Kör säkert på begagnade dubbdäck

Om du ska köpa begagnade dubbdäck är det viktigt att de inte förlorat för många av sina dubbar och att de har tillräckligt mönsterdjup. Däcken bör heller inte vara ojämnt slitna. Ytterligare en sak att tänka på är att gummit förändras med åren, även om du inte kör med däcken. Äldre däck som inte använts kan alltså vara sämre än nyare däck som använts mycket. Vi på Holmgrens Bil säljer begagnade dubbdäck som vi själva kontrollerat och kan gå i god för. Hos oss får du garanti på ditt köp!

44.200.30.73