Ford Run Flat är ett säkert och praktiskt alternativ

Med Ford Run Flat under bilen behöver du inte oroa dig för punktering. Däck av den här typen fungerar bra utan lufttryck och du behöver inte byta dem direkt om du skulle råka ut för en punktering. Det är dessutom skönt att slippa ha reservdäck med sig hela tiden. Välkommen till en av våra butiker om du vill byta till Ford Run Flat-däck. Vi genomför däckskiftet medan du väntar och kan ta hand om de gamla däcken på vårt däckhotell.

Ford Run Flat från flera tillverkare

Hos oss på Holmgrens Bil hittar du Ford Run Flat-däck från några av de bästa tillverkarna. Vi har både lågpris- och premiumdäck för att du alltid ska kunna hitta däck eller kompletta hjul som passar utifrån din budget. Vi säljer även begagnade däck med garanti. Om du vill byta från en uppsättning Ford Run Flat-däck i fint skick köper vi dem gärna av dig.

Hitta rätt däck direkt med vår sökmotor

Vad du än behöver för däck hittar du dem snabbt genom att använda sökfiltren när du gör en beställning från oss på nätet. Du kan hitta Ford Run Flat-däck med specifika egenskaper, om du till exempel är ute efter sommardäck med lågt rullmotstånd som motverkar vattenplaning på bästa sätt.

3.238.204.167