Med Mini Cooper Run Flat kommer du alltid fram

Med Mini Cooper Run Flat är du förberedd om du skulle få en punktering. Det är inte ovanligt att få punktering, och med vanliga däck innebär det ofta mycket krångel och besvär. Med ett Mini Run Flat-däck kan du fortsätta att köra upp till 80 km efter att däcket punkterats. Denna egenskap ger dig möjlighet att ta dig till en säker plats innan du utför däckbytet. Mini Run Flat ger en ökad trygghet till en rimlig kostnad.

Mini Cooper Run Flat 

Tack vare en extra gummiförstärkning är det möjligt att köra på ett Mini Run Flat även efter punktering. Däckets förstärkning hindrar sidoväggarna från att glida av däcket och från att krossas mellan fälgen och vägbanan. Med Mini Run Flat går det fortfarande att hålla en hastighet på 80 km/h, även med ett däck som saknar luft.

Välj rätt däck till din Mini Cooper

Det finns flera varianter av Mini Run Flat, i olika dimensioner och prisklasser. Använd gärna vår sökfunktion för att lista alla däck som passar till just din bilmodell. När du hittat däcken du vill ha hjälper vi dig självklart med monteringen. Vi kan även ta emot dina gamla däck, om de fortfarande är i gott skick.

18.207.157.152