Hitta de bästa året runt däcken för din bil

Att köpa året runt däck är ett klokt val om du vill undvika besvär med däckbyten på grund av väderförändringar. Budgetvänliga och billiga året runt däck kan ge utmärkt grepp även under vinterförhållanden, så länge det inte finns is på vägarna och att däckmönstret fortfarande har ett godkänt mönsterdjup.

Är året runt däck bra?

Året runt däck har blivit allt mer populära bland bilägare som söker en bekväm och praktisk lösning för skiftande väderförhållanden. Dessa däck är utformade för att prestera väl både under sommar- och vinterförhållanden, vilket minskar behovet av att skifta däck med olika säsonger. Året runt däck är ett utmärkt alternativ för dem som bor i områden med mildare klimat och sporadisk snö eller is. De ger tillräckligt med grepp på våta vägar och fungerar även på snötäckta vägar. Med fördelarna av bekvämlighet och ekonomi har året runt däck blivit en praktisk lösning för många bilägare. Innan du bestämmer dig för om året runt däck är rätt för dig, är det dock viktigt att överväga ditt specifika geografiska område och dina körförhållanden.

Observera att nordiskt klimat inte alltid är optimalt för året runt däck, fråga våra däckexperter om rådgivning när du ska köpa nya däck.

Året runt däck - funkar det för alla bilar

Hos oss kan du köpa billiga allround-däck för de flesta fordon. Är du ute efter året runt-däck för SUV eller bäst året runt-däck för husbil har vi ett stort utbud av nya och begagnade däck med rätt egenskaper. Använd vår sökmotor så kan du lista däck som motsvarar din krav och har rätt dimensioner för ditt fordon.

Topptestade året runt däck

När vi gör våra val av året runt däck, tar vi hänsyn till testresultat för året runt däck. Oavsett din prisklass och behov kan vi erbjuda de bästa året runt däcken för ditt fordon.

Olika året runt däck:

  • Goodyear året runt däck.
  • Continental året runt däck
  • Nokian året runt däck
  • Michelin året runt däck


Att byta däck hos oss är både snabbt och smidigt, och du kan enkelt boka tid online via vår hemsida. Hämta sen dina året runt däck hos någon av våra däckverkstäder i närheten.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Året runt däck 2023
3.238.180.174