Köp Goodyear året runt-däck här på Holmgrens Bil

Goodyear året runt-däck är det perfekta valet för dig som är trött på att byta däck två gånger om året. Med en mjukare gummiblandning kan året runt-däck erbjuda både hög komfort på torrt väglag samt bra grepp på snö och is. Det kan även vara en ekonomisk fördel att byta till Goodyear året runt-däck då de är effektiva när det kommer till bränsleförbrukningen. 

Goodyear har säkerhet i fokus

Med ständigt fokus på ökad säkerhet och innovativ design har Goodyear etablerat sig i toppen av världens däcktillverkare. Goodyear året runt-däck är av premiumkvalitet, med lång livslängd och avancerad teknologi. Det smarta mönstret på Goodyear året runt-däck pressar effektivt undan vatten, slask och snö. Med god kontaktyta mot vägen finns alltid grepp när det behövs. 

Vi hjälper dig med däckbytet

Du är välkommen in till oss på Holmgrens Bil för rådgivning gällande val av däcktyp. Vi har ett stort sortiment av nya och begagnade Goodyear året runt-däck. Alla våra däck har genomgått noggranna kontroller för att säkerställa högsta kvalitet. I våra verkstäder får du hjälp att byta ut dina gamla däck, som vi även tar hand om efter slutfört arbete om så önskas.

44.200.30.73