Köp Goodyear året runt-däck här på Holmgrens Bil

Goodyear året runt-däck är det perfekta valet för dig som är trött på att två gånger om året göra däckbyte på din bil mellan vinterdäck och sommardäck? Med en mjukare gummiblandning kan året runt-däck erbjuda både hög komfort på torrt väglag samt bra grepp på snö och is. Det kan även vara en ekonomisk fördel att byta till Goodyear året runt-däck då de är effektiva när det kommer till bränsleförbrukningen. 

Goodyear har säkerhet i fokus

Med ständigt fokus på ökad säkerhet och innovativ design har Goodyear etablerat sig i toppen av världens däcktillverkare. Goodyear året runt-däck är av premiumkvalitet, med lång livslängd och avancerad teknologi. Det smarta mönstret på Goodyear året runt-däck pressar effektivt undan vatten, slask och snö. Med god kontaktyta mot vägen finns alltid grepp när det behövs. 

Vi hjälper dig med däckbytet

Du är välkommen in till oss på Holmgrens Bil för rådgivning gällande val av nya däck och vilken typ som passar din bil. Vi har ett stort sortiment av nya och begagnade Goodyear året runt-däck. Alla våra däck har genomgått noggranna kontroller för att säkerställa högsta kvalitet. I våra verkstäder får du hjälp att gör däckbyte av dina gamla däck, som vi även tar hand om efter slutfört arbete om så önskas.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Goodyear Året runt däck 2024
3.239.9.151