Goodyear dubbdäck håller alltid måttet

Goodyear dubbdäck är ett pålitligt val om du söker säkra vinterdäck för nordiskt vinterväglag. Däcken testas under tuffa förhållanden och Goodyear dubbdäck har länge hört till många experters favoriter om vi ser till resultat i oberoende tester. Amerikanska Goodyear är ett premiummärke som gjort däck i över 100 år.

Köp Goodyear dubbdäck som motsvarar dina önskemål

Skriv in ditt registreringsnummer här på vår hemsida så listar vi Goodyear dubbdäck som har de rätta dimensionerna utifrån din bilmodell. Genom att välja filter så hittar du snabbt däck med egenskaper som just du tycker är viktiga. Mycket handlar om bästa möjliga grepp när det gäller Goodyear dubbdäck, men även egenskaper som rullmotstånd och bullernivå kan spela stor roll. 

Håll koll på greppmönstret

Vinterdäck ska ha ett mönsterdjup på minst 3 mm enligt svensk lag, men 5 mm kan vara ett riktmärke för när det är dags att byta till nya Goodyear dubbdäck. Om mönsterdjupet är okej, om det inte saknas för många dubbar och om däcken är jämnt slitna kan begagnade dubbdäck från Goodyear vara ett alternativ till nya. Goodyear är känt för att göra dubbdäck som är väldigt tåliga. Genomför du däckbytet hos ser vi till så att dina nya dubbdäck blir perfekt balanserade och vi kan även ta hand om dina sommardäck till nästa gång du har behov av dem.

3.238.204.167