Goodyear dubbdäck håller alltid måttet

Goodyear dubbdäck är ett pålitligt val om du söker säkra vinterdäck för nordiskt vinterväglag. Däcken testas under tuffa förhållanden och Goodyear dubbdäck har länge hört till många experters favoriter om vi ser till resultat i oberoende tester. Amerikanska Goodyear är ett premiummärke som gjort däck i över 100 år.

Köp Goodyear dubbdäck som motsvarar dina önskemål

Skriv in ditt registreringsnummer här på vår hemsida så listar vi Goodyear dubbdäck som har de rätta dimensionerna utifrån din bilmodell. Genom att välja filter så hittar du snabbt däck med egenskaper som just du tycker är viktiga. Mycket handlar om bästa möjliga grepp när det gäller Goodyear dubbdäck, men även egenskaper som rullmotstånd och bullernivå kan spela stor roll. 

Håll koll på greppmönstret

Vinterdäck ska ha ett mönsterdjup på minst 3 mm enligt svensk lag, men 5 mm kan vara ett riktmärke för när det är dags att byta till nya Goodyear dubbdäck. Om mönsterdjupet är okej, om det inte saknas för många dubbar och om däcken är jämnt slitna kan begagnade dubbdäck från Goodyear vara ett alternativ till nya däck. Goodyear är känt för att göra dubbdäck som är väldigt tåliga. Genomför du däckbytet hos ser vi till så att dina nya dubbdäck blir perfekt balanserade och vi kan även ta hand om dina sommardäck till nästa gång du har behov av dem på något av våra däckhotell.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Goodyear Dubbdäck 2023
44.220.249.141