Ökad trygghet med Goodyear Run Flat

Med Goodyear Run Flat kan du känna dig säker bakom ratten. Det är lätt hänt att få punktering, och om du har vanliga däck så innebär det mycket krångel och besvär. Men med Goodyear Run Flat kan du lugnt köra vidare tills du kan få problemet åtgärdat. Goodyear är en klassisk däcktillverkare som alltid är ett pålitligt alternativ. Deras Run Flat-däck ger en ökad trygghet, samtidigt som du får den kvalitet som Goodyear alltid erbjuder. 

Goodyear Run Flat tar dig dit du ska 

Med ett Goodyear Run Flat-däck kan du fortsätta köra ungefär 80 km efter att du fått punktering. Däcken har en extra gummiförstärkning som gör att detta är möjligt. Du kan därför ta dig till en plats där du kan få däcket bytt, och behöver inte stanna vid sidan av vägen. 

Välj rätt däck för din bil

Det finns flera varianter av Goodyear Run Flat. Däcken erbjuds i olika dimensioner och prisklasser. Använd gärna vår sökfunktion för att hitta det perfekta däcket för dig och din bil. När du gjort ditt val hjälper vi dig naturligtvis med montering. Vi tar också emot dina gamla däck, om de fortfarande är i gott skick.

18.207.157.152