Välj kvalitet på dina Ford sommardäck

Ett säkert sätt att få ut det mesta av din bil är att välja Ford sommardäck av hög kvalitet. Hos oss finns ett brett sortiment av kvalitetsdäck till din Ford. Allt från bra och prisvärda budgetalternativ till däck i absolut premiumklass. Vi hjälper dig självklart med däckbytet om du så önskar. 

För dig som köper kompletta Ford sommarhjul kan vi erbjuda en säsong i vårt däckhotell – helt utan kostnad. För att känna dig trygg och alltid ha optimalt grepp vid växlande väglag väljer du Ford sommardäck hos oss.

Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt sommardäck till din Ford

Det finns mycket att tänka på när det är dags att köpa nya däck. Det finns en rad olika tillverkare som erbjuder däck av varierande prisklass och kvalitet. Ta gärna hjälp av vår sökfunktion här på hemsidan för att på ett lätt och smidig sätt filtrera fram de Ford sommardäck som passar din bil bäst. 

Byt in dina begagnade Ford sommardäck

I samband med att du köper nya sommardäck till din Ford kan du byta in dina gamla. Förutsättningen är att däcken fortfarande har bra mönsterdjup och i övrigt är i bra skick. Vi på Holmgrens Bil har alltid satt våra kunders säkerhet först. Därför genomgår alla våra däck, nya som begagnade, noggranna kontroller innan de är redo för försäljning.

44.200.30.73