Välj kvalitet på dina Ford sommardäck

Ett säkert sätt att få ut det mesta av din bil är att välja Ford sommardäck av hög kvalitet. Hos oss finns ett brett sortiment av kvalitetsdäck till din Ford. Allt från bra och prisvärda budgetalternativ till däck i absolut premiumklass. Vi hjälper dig självklart med däckbytet om du så önskar. 

För dig som köper kompletta Ford sommarhjul kan vi erbjuda en säsong i vårt däckhotell – helt utan kostnad. För att känna dig trygg och alltid ha optimalt grepp vid växlande väglag väljer du Ford sommardäck hos oss.

Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt sommardäck till din Ford

Det finns mycket att tänka på när det är dags att köpa nya däck. Det finns en rad olika tillverkare som erbjuder nya och begagnade däck av varierande prisklass och kvalitet, till exempel Kumho däck och Goodyear däck. Ta gärna hjälp av vår sökfunktion här på hemsidan för att på ett lätt och smidig sätt filtrera fram de Ford sommardäck som passar din bil bäst. 

Byt in dina begagnade Ford sommardäck

I samband med att du köper nya sommardäck till din Ford kan du byta in dina gamla. Förutsättningen är att däcken fortfarande har bra mönsterdjup och i övrigt är i bra skick. Vi på Holmgrens Bil har alltid satt våra kunders säkerhet först. Därför genomgår alla våra däck, nya som begagnade, noggranna kontroller innan de är redo för försäljning.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
 Ford Sommardäck 2023
44.212.96.86