Kumho dubbdäck är ett pålitligt val

Kumho dubbdäck hör till de mest prisvärda på marknaden. Sydkoreanska Kumho är en av världens största däcktillverkare. Det innebär att de kan lägga stora resurser på utvecklingen av nya däckmodeller och att priset på Kumho dubbdäck kan hållas nere. Produktionskostnaden per däck sjunker när de produceras i så här stora volymer. Det märks på priset!

Kumho har ett brett utbud av dubbdäck

Hos oss på Holmgrens Bil kan du göra avancerade sökningar. Det går snabbt att hitta Kumho dubbdäck med rätt dimensioner. Du skriver bara in bilens registreringsnummer i sökmotorn. Du kan också göra sökningar som är baserade på vilka egenskaper du vill att Kumho dubbdäck ska ha. Egenskap som våtgrepp och rullmotstånd kan variera beroende på vad det är för modell.

Kumho dubbdäck ger bra grepp på snö och is

De Kumho dubbdäck vi säljer är framtagna för att prestera mycket bra på nordiska vintervägar. Om maximalt grepp vid tuffa förhållanden är viktigt för dig är det dubbdäck du ska satsa på. Kom till oss så byter vi dina gamla däck mot nya Kumho dubbdäck medan du väntar. Förutom nya dubbdäck från Kumho kan du ofta hitta begagnade Kumho dubbdäck till riktigt bra pris hos oss. 

3.238.204.167