Nya sommardäck till bra priser

Köp nya sommardäck online så att du kan njuta av hög komfort och samtidigt känna dig säker vid alla väglag i sommar. Hos oss hittar du det senaste på marknaden, så att du alltid får nya sommardäck med den senaste tekniken och innovativa mönster. Vi på Holmgrens Bil har ett stort sortiment av både nya sommardäck och begagnade sommardäck till samtliga bilmodeller. Välj bland flera storlekar, tillverkare och prisklasser. 

Det ska vara enkelt att köpa nya sommardäck

Om du planerar att köpa nya sommardäck har du kommit helt rätt! Oavsett om du söker körglädje, optimal väghållning eller en bra deal så har vi på Holmgrens Bil sommardäck som passar dig och din bil. Genom att använda vår sökfunktion kan du snabbt och enkelt välja bland alla nya sommardäck som passar din bilmodell. Skriv bara in ditt registreringsnummer och filtrera utifrån de egenskaper du värdesätter.

Byt in dina gamla däck

När du beställer nya sommardäck har du även möjlighet att byta in dina gamla däck. Förutsatt att däcken fortfarande har bra mönsterdjup och är i gott skick. Om du är ute efter billiga nya sommardäck kolla då in våra begagnade sommardäck så har vi mycket att välja på. Hör av dig om du vill ha råd i valet av sommardäck.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong förvaring! 

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
Nya Sommardäck 2023
3.233.221.90