Nya sommardäck till bra priser

Köp nya sommardäck online så att du kan njuta av hög komfort och samtidigt känna dig säker vid alla väglag i sommar. Hos oss hittar du det senaste på marknaden, så att du alltid får nya sommardäck med den senaste tekniken och innovativa mönster. Vi på Holmgrens Bil har ett stort sortiment av nya sommardäck till samtliga bilmodeller. Välj bland flera storlekar, tillverkare och prisklasser. 

Det ska vara enkelt att köpa nya sommardäck

Om du planerar att köpa nya sommardäck har du kommit helt rätt! Oavsett om du söker körglädje, optimal väghållning eller en bra deal så har vi på Holmgrens Bil sommardäck som passar dig och din bil. Genom att använda vår sökfunktion kan du snabbt och enkelt välja bland alla nya sommardäck som passar din bilmodell. Skriv bara in ditt registreringsnummer och filtrera utifrån de egenskaper du värdesätter.

Byt in dina gamla däck

När du beställer nya sommardäck har du även möjlighet att byta in dina gamla däck. Förutsatt att däcken fortfarande har bra mönsterdjup och är i gott skick. Om du föredrar nya begagnade sommardäck så har vi mycket att välja på. Hör av dig om du vill ha råd i valet av sommardäck.

3.238.204.167