Kör säkert med nya vinterdäck

Vi på Holmgrens Bil har ett brett sortiment av nya vinterdäck för att du ska kunna köra säkert i vinter. Nya vinterdäck kan vara skillnaden mellan en lyckad väjning eller en allvarlig olycka. De vinterdäck vi säljer är vältestade och hanterar både djupsnö och extrem halka utan problem. Oavsett om du är ute efter optimalt grepp, minskad bullernivå eller prisvärd kvalitet så har vi däck som passar dig och din bil. 

Att köpa nya vinterdäck ska vara snabbt och smidigt

Det är inte alltid lätt att veta vilken tillverkare eller däcktyp som passar till just din bil. Genom att använda vår sökfunktion får du snabbt upp samtliga nya vinterdäck som är rätt för din bilmodell. Skriv in ditt registreringsnummer eller bilmodell i sökrutan så sköter vi resten. Hos oss hittar du både dubbade och dubbfria vinterdäck från några av världens främsta tillverkare. Om du har några frågor gällande nya vinterhjul är du välkommen att höra av dig till oss.

Vi bjuder på första säsongen i vårt däckhotell

Om du väljer att köpa kompletta nya vinterhjul så bjuder vi på första säsongen i vårt däckhotell. På så sätt slipper du jobbet med att transportera och förvara de däck du inte använder. Vi genomför även däckbyten så att dina nya vinterdäck sitter perfekt.

44.200.30.73