Kör säkert med nya vinterdäck

Vi på Holmgrens Bil har ett brett sortiment av nya vinterdäck för att du ska kunna köra säkert i vinter. Nya vinterdäck kan vara skillnaden mellan en lyckad väjning eller en allvarlig olycka. De vinterdäck vi säljer är vältestade och hanterar både djupsnö och extrem halka utan problem. Oavsett om du är ute efter optimalt grepp, minskad bullernivå eller prisvärd kvalitet så har vi däck som passar dig och din bil. 

Att köpa nya vinterdäck ska vara snabbt och smidigt

Det är inte alltid lätt att veta vilken tillverkare eller däcktyp som passar till just din bil. Genom att använda vår sökfunktion får du snabbt upp samtliga nya vinterdäck och begagnade vinterdäck som är rätt för din bilmodell. Skriv in ditt registreringsnummer eller bilmodell i sökrutan så sköter vi resten. Hos oss hittar du både dubbdäck och dubbfria vinterdäck från några av världens främsta tillverkare exempelvis Goodyear och Kumho. Om du har några frågor gällande nya vinterhjul är du välkommen att höra av dig till oss.

Vi bjuder på första säsongen i vårt däckhotell

Om du väljer att köpa kompletta nya vinterhjul så bjuder vi på första säsongen i vårt däckhotell. På så sätt slipper du jobbet med att transportera och förvara de däck du inte använder. Vi genomför även däckbyten så att dina nya vinterdäck sitter perfekt.

byta sommardäck, Däckbyte & Hjulskifte, byta däck, byta hjul, byta vinterdäck
Däckverkstad

Vi hjälper dig byta däck!

Slipp skifta hjul själv, våra däckverkstäder hjälper gärna dig!  

Däckbyte - Boka tid här
Köpa vinterdäck, vinterdäck 2023
Var ute i god tid

Vi har vinterdäck till dig!

Vid köp av fyra hjul hos oss bjuder vi på en säsong däckhotell inkl. hjulskifte*

Vinterdäck

Vad betyder däckmärkningen?

 

Däck-dimensioner.png

 

Varför ska du köpa däck på Holmgrens Bil?

Hos oss på Holmgrens Bil finner du alltid ett brett sortiment av kompletta hjul, däck och fälgar för att du ska kunna hitta något som passar just din bil. Vi har erbjuder  både begagnade däck och nya däck samt original BMW däck, Ford däck, Hyundai däck, MG däck, MINI däck och Nissan däck. Kvalitetsdäck från de största tillverkarna, köpa sommardäck och vinterdäck smidigt och enkelt online i vår däckshop. Om du behöver köpa dubbdäck eller friktionsdäck har vi ett stort utbud däck som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Varmt välkommen att köpa däck hos oss på Holmgrens Bil! 

Däckhotell ingår när du köper kompletta däck

Gäller både vid köp av kompletta nya och begagnade däck.

Begagnade hjul alltid med god kvalitet

Vi är noga med din säkerhet och säljer alltid hjul som är kontrollerade av våra däckexperter.

Vi tar hand om dina gamla däck

Du behöver bara lämna bilen hos oss så byter vi till nya fräscha däck och tar hand om dina gamla däck.

VÅRA DÄCK VARUMÄRKEN

Goodyear.png
Kumho däck.png
Nya Vinterdäck 2023
3.236.46.172